FashionAll posts

Hair StylingAll posts

Hair Styling

Mirëmbajtja e flokëve të lyer

Të gjithë do të dëshironim flokë të bukur dhe të shëndetshëm, por, që flokët të jenë në një gjendje të tillë (pavarësisht nëse…

Hair Styling

5 Ushqimet që ndalojnë rënine e flokut

Rënia e flokut është një fenomen mjaft i përhapur tek të dy gjinitë. Kjo për shumë faktor ndër të cilët mund të përmendim…

BeautyAll posts

Beauty

Girls Alternative HairStyle Inspiration

Hairstyles & Trends for autumn: Need hair inspiration? We’ve picked the most gorgeous catwalk and celebrity hairstyles for you to try at home.

Beauty

The perfect dresses for any day

Simple elegance and texture galore with this allover crochet lace empire waist beauty.

Beauty

Sitting Room Design – Arredim për Sallone

Living room design is an easy task once you understand some basic design rules. We feature the best pictures of living room design…

Beauty

Si të heqim njollat kafe nga fytyra

Njollat kafe janë ndryshimi i ngjyrës së lëkurës që vjen nga disa faktor. Të lokalizuara kryesisht në zonën e ballit, faqeve apo temthave.…

Beauty

Fito një Beauty Set për Festen e 8 Marsit – Konkurs

Bukuri.com ju jep mundësinë te fitoni një Beauty Set për festen e 8 Marsit. Kjo është një dhurate që ne do i bëjmë…

Beauty

4 Maska për fytyrën për Eleminimin e Puçrrave dhe shënjave nga Aknet

Puçrrat shfaqen shpesh gjate ndërrimit te stinëve, ne periudhat stresuese, apo gjate pubertetit. Ne ketë artikull do te gjeni disa këshilla dhe maska…

EstetikeAll posts

KuzhinaAll posts

Nail ArtAll posts

Nail Art

Hello Kitty Nail Design

Nail art is very trendy this summer! Here we have some decoration with a popular cartoon name Hell Kitty. This design is simply…