Nail Art

Modele per Thonje 3D – Nail Art

3d-ribbon-gel-nails

Me pak durim dhe fantazi mund të krijohen modele të mahnitshme për thonjët. Në këtë përmbledhje mund të gjeni modele thonjesh 3D të veçanta si dhe mjaft të thjeshta për tu bërë.

3d-hime-nails

white-floral

3d-puppy-nail-art

3d-nail-art-in-black-and-white

crystal-3d-nail-art

3d-cupcake-nail-art

3d-jasmin-nail-art

pre-wedding-photoshoot

cute-3d-nail-art

holyday-shine-nailart

japaneese-food-3d-nail

3d-nail-art-design

take-me-to-the-dance

3d-flower-nailart

3d-gel-nail-art

lovely-nail-art

alice-nails-thumbs

mareva-nail-art

gel-nail-fading-effect-with-3d

Note: photos are copyright to respective owner.

1 comment on “Modele per Thonje 3D – Nail Art

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *