Home

Ne jemi një grup i posaçëm të diplomuar në degët përkatëse dhe dëshirojmë të ofrojmë eksperiencë, art, këshilla, informacione në shqip për bukurinë shqiptare.

1 comment on “Home

  1. donjeta

    mirdita jam donjeta dhee kam problem me trupin tim ,., trupi im tani ka filluar te marr nje form te qrregullt gje qe mua me acaron tej mase kembet emija jan t dopta ndersa withete vogla por barku im esht i madh dhe gjokset emija jan te vogela.ju lutem me pergjigjeni neket imell adres dhe tregomni se qfar te bej .ju lutem

Comments are closed.