Category: Sex & Marëdhënie

Sex & Marëdhënie

Sex dhe shtatzani

Është e vërtetë se nuk mund të mbetem shtatzënë në qoftë se nuk kaloj në orgazëm? Jo nuk është e vërtetë. Me orgazmën…