Sex & Marëdhënie

Kur i shohim burrat më pozitivisht?

 

Një hetim që u bë nga Indiana University Kinsey Institute, tregon se gjatë periudhës së ovulacionit (plasjes së folikulit), disa pjesë të trurit të gruas zgjon dhe nxit duke e bërë që t’i shohë burrat më pozitivisht.

©bukuri.com

0 comments on “Kur i shohim burrat më pozitivisht?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *