Të drejtat e përdorimit

Rreth Nesh

Ne jemi një grup i posaçëm të diplomuar në degët përkatëse dhe dëshirojmë të ofrojmë eksperiencë, art, këshilla, informacione në shqip për bukurinë shqiptare.

Ari Carbone – Grafist

Anila Sejati – Make Up artist, Manikyriste, Parukiere, Mesuese

Rovena Marku – Parukiere, Manikyriste, Make Up artist

Gentian Hoxha – Lulethurës, Kopështar

Andon Kaniura – Kuzhinier

Marinela Toska – Parukiere, Manikyriste, Make Up artist

Ilia Shyti – Biolog-Kimist

Fiorela Shalsi- Psikologe

Lirent P- Informaticien, Web Desing

Ervin Gegprifti – Grafist

Mirela Bregu – Parukiere, Make Up artist, Manikyriste

Etleva Selmani – Managere

Anania Kavaka – Psikolog, Nevrolog

Jonida Golloshi – Informaticiene, Redaktore

Mbaresa Toska – Mjeke

Anita Ruçaj – Mjeke

Blerina Aliaj – Parukiere, Manikyriste, Make Up artist

 

Përmbajtja

1-  Përmbajtja e www.bukuri.com siç janë: artikujt, këshillat, fotot, videot, grafikët, informacionet dhe çfarëdo lloj materiali tjetër, përdoret për një qëllim të vetëm, INFORMACIONIN tuaj.

Te Drejtat

2-  www.bukuri.com mbrohet me të drejta ligjore dhe ruan të drejtat e saj © (copyright) gjithashtu edhe të dhënat dhe informacionet për çdo material dhe çdo bashkëpunëtor të faqes tonë. Çdokush mund të përdorë materialet e www.bukuri.com vetëm për informacion PERSONAL, dhe jo për ta ri-publikuar atë në revista, gazeta, botim, shitje, përpunim apo ndryshim. Dikush përdorë material nga faqja jonë, vetëm për përdorim personal (dhe kjo me përgjegjësinë e personit) por NDALOHET KOPJIMI, NDRYSHIMI, RIBOTIMI, ose SHITJA për PËRFITIM e MATERIALEVE dhe FOTOVE që janë PRONË e faqes tonë por edhe të BASHKËPUNËTORËVE tanë, pa LEJEN tonë.

Përdorimi

3- Përmbajtja e faqes tonë nuk ka për qëllim të zëvendësojë këshillat profesionale mjekësore, diagnozën apo shërimin e tyre. Përdoruesit duhet GJITHMONË të kërkojnë këshillën e mjekut të tyre për çdo sëmundje që ata kanë. Faqja jonë nuk është një qendër klinike ku ata mund të marrin terapinë që ju nevojitet. Asnjëherë mos e lini mënjanë këshillimin me doktorin apo mjekun tuaj të posaçëm për shkak të këshillave që do të lexoni në ndonjë artikull në faqen tonë. Përgjegjësia është e juaja.

Informacione

4-  www.bukuri.com ka të drejtë të ndryshojë të drejtat e përdorimit të saj kur të dojë dhe pa asnjë paralajmërim.

Për pyetje, sugjerime, këshilla dhe reklama kontaktoni ne adresën tonë të postës elektronike info @ bukuri.com

Ju faleminderit.

www.bukuri.com Copyright  2014 © bukuri.com