Category: Trupi

Trupi

Këshilla për këmbët

Urdhëri numër një është që të zgjidhni këpucë të buta, të rehatshme, lëkurë, dhe asnjëherë të ngushta. Preferoni të blini këpucë pas një…

Trupi

Vrapimi kur jeni e sëmurë

Si t’i mundni alergjitë dhe sëmundjet e tjera në vrapimin tuaj të ardhshëm? Vrapimi nuk është argëtues kur ju jeni e sëmurë. Bisedoni…

Trupi

Kur nje Puthje eshte Interesante

Gjithkush duhet të dijë të puthë. Por çështja është: I dini ju vërtet të gjitha faktet dhe detajet interesante rreth puthjes? Është e…