Trupi

Përdorni akull për të ndaluar lemzën

Në qoftë se doni të ndaloni lemzën tuaj shqetësuese dhe këmbëngulëse, vendosni dy copa akulli në një rrobë dhe vendoseni në kërthizën tuaj. Lemza shkaktohet nga ngërçi i nervit frenik që kontrollon lëvizjet e thurjes diellore që gjendet në kërthizë. Me të ftohtët, nervi do të qetësohet dhe lemza do të pushojë. Nëse fillon prapë, përsëriteni edhe një herë.

©bukuri.com

0 comments on “Përdorni akull për të ndaluar lemzën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *