Category: Kuzhina

Kuzhina

Receta per Trilece

Origjina e Trileces vjen nga Amerika Latine (Tres Leches)! Eshtë një ëmbëlsirë shumë e shijshme si për te rriturit dhe të mëdhenjtë. Ajo…

Kuzhina

Receta Gatimi: Mish Jahni

Tani që koha është freskuar një pjatë jahni haet me shumë dëshirë. Nëse doni të publikoni recetat tuaja, na shkruani nga forma e…