Kuzhina

Receta per Trilece

trilece-receta-gatimi-shqip-video-pana

Origjina e Trileces vjen nga Amerika Latine (Tres Leches)! Eshtë një ëmbëlsirë shumë e shijshme si për te rriturit dhe të mëdhenjtë. Ajo prezantohet mjaft mirë në pjate duke hedhur karamel sipër, por mos nguroni të provoni dhe me pana të rrahur sipër.

Video Receta per Trilece

Video është mundësuar nga Arti Gatimit ku mund te gjeni dhe një shpjegim te detajuar!

trilece-receta-gatimi-shqip-video

1 comment on “Receta per Trilece

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *