Tag: trilece

Kuzhina

Receta per Trilece

Origjina e Trileces vjen nga Amerika Latine (Tres Leches)! Eshtë një ëmbëlsirë shumë e shijshme si për te rriturit dhe të mëdhenjtë. Ajo…