Kuzhina

20 Ide se si mund të jetë Torta e Dasmës Tuaj

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-23

Dita e dasmes është shumë e veçant! Ajo duhet të kurohet në të gjithë detajet. Ftesat, pijet, embëlsirat dhe sigurisht Torta finale. Në këtë përmbledhje po ju paraqesim disa ide për Tortën e Dasmës.

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-02

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-03

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-04

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-05

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-06

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-07

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-08

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-09

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-10

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-11

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-12

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-13

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-14

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-15

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-16

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-17

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-18

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-19

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-21

wedding-cake-cooking-cook-recipe-receta-gatimi-dasma-nuse-22

 

Më shumë për dasmat? Shiko këtë artikull me foto të shkeputura nga Ceremoni Dasmash!

0 comments on “20 Ide se si mund të jetë Torta e Dasmës Tuaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *