Kuzhina

Si të fitoni një Tablet me një Recete Gatimi

konkursi-tablet-grires-perparese

Për të gjithë të pasionuarit e kuzhinës, kjo është një mundësi e mirë për të fituar dhurata mahnitëse. Këto duke marrë pjesë në Konkursin Veror tek Artigatimit.com

Duke dërguar një recete gatimi, të shoqëruar me një ose dy foto, ju bëheni pjesëmarrës për çmimet si ne vijim:

  • Vendi i pare fiton një Tablet 7 me prekje dhe Internet Wi-Fi
  • Vendi i dyte fiton një Set me grirës fruta perime (reklama ne TV)
  • Vendi i trete fiton një përparëse gatimi me shkrimin e faqes

Janë disa mënyra për të dërguar aplikimin qe mund ti lexoni tek faqja e Arti Gatimit.

Merr pjesë në konkursin veror tek ArtiGatimti.com

Suksese!

0 comments on “Si të fitoni një Tablet me një Recete Gatimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *