Sex & Marëdhënie

5 Gjërat që mashkulli shikon tek partnerja

Dëgjimi, nuk është I lehtë për meshkujt. E kuptojmë që është një rrugë me dy kalime, kjo pjesa e takimeve. E provuar dhe e vërtetë, ne profesionistët e rinj shkojmë nëpër bare, klube, palestra, restorante dhe vende të tjera pikante të cilat janë ambiente furnizuese me të dashura dhe bashkëshorte potenciale.

Disa prej nesh kanë vënë prizën në botën e takimeve nga internet. Rezultojmë të mbetemi vetëm më shpesh nga çe kemi menduar. Mbase kjo nuk është e çuditshme për ju, por është rutinë për ne. gjithmonë e më shpesh, vajzat e bukura te shkallët përfundojnë të mbeten vetëm aq- vajza të bukura. E shikon, kemi tendencën natyrale të gjykojmë (ashpër), dhe shpesh të ndërtojmë barrierat tona kundër pranimit të një femër në jetën tone pa kaluar disa takime. Kjo do të thotë, se ne kemi disa kritere të rëndësishme.
Më poshtë gjenden pesë gjëra që meshkujt shohin në një bashkëshorte:

1. Fokusim

Kjo është, ndalo si pare telefonin tënd teksa të flas. Kjo mund të shfaqet me variacione në disa në mënyra të ndryshme. Kur ju përshkruajmë ndonjë gjë, le të jetë ngjarja e ditës, ideja që kemi, ose çdo gjë tjetër, kjo sepse duam të dimë mendimin tuaj në këtë çështje. Reagimi juaj I përqendruar është I rëndësishëm për ne. ne po kërkojmë një partner jete, dikush që të jetë prehja jonë kur të kemi më shumë nevojë. Rrini të përqendruara.

2. Sinqeriteti

Presim ndershmëri në dialog. Edhe detajet e vogla kanë rëndësi. Nëse nuk të pëlqen pjata që porositëm për darkë, thuaj jo. Nëse nuk të pëlqen mënyra sesi imitojmë dhe këndojmë Blink-182 nëpër dhëmbë , thuaje. Ngacmo gjërat që të shqetësojnë duke treguar tël vërtetën rreth mënyrës si ndihesh. Sa më shumë të fshehësh gjëra nën qilim, më e madhe do të jetë rrëmuja në të cilën do e gjesh veten e do duhet ta pastrosh më vonë. Asnjë bisedë nuk ja vlen nëse ruhet mbi gënjeshtra të bardha.

3. Vendosshmëri

Ajo shprehja “Ruaj Qetësinë dhe Vazhdo më tej” është e bukur… sepse I ka rrënjët në realitet. Nëse po ju vëzhgojmë si bashkëshorte e mundshme, do të thotë që po ju marrim seriozisht. Jemi vetëm për ju, ju duam, dhe do të harxhojmë shumë kohë, para dhe energji duke ju bërë personin më të lumtur që ekziston në botë. Po përgatitemi tju jepemi. Ashtu siç duhet të paraqesim veten tone si të qëndrueshëm, partner të aftë në jetë, ju duhet të bëni të njëjtën gjë. Nëse akoma keni për të treguar disa nga anët tuaja të egra, atëherë kjo marrëdhënie nuk është për ju. Ji këtu, tani, në të tashmen. Kini punën, familjen dhe paratë tuaja në rregull. Mos lejoni që ky angazhim të shkoj më thellën nëse ju akoma skeni veshur rroba banje.

4. Pozitivitet

Shumë e thjeshtë, apo jo? Do të ndani një krevat, banjën, kuzhinën, shtëpinë, familjen dhe jetën bashkë. Duket se mënyra më e mire për tja arritur këtij qëllimi është pozitiviteti. Megjithëse është akoma e rëndësishme të thuash të vërtetën rreth gjërave që ju shqetësojnë, është gjithashtu e rëndësishme të jeni… e dini … e këndshme. Mendoni për të gjithë miqtë dhe familjarët tuaj negativ. Kur planifikoni një natë jashtë, ka shumë mundësi që të hezitoni ti telefononi. Nëse nuk I telefononi atyre njerëzve, pse duhet të martoheni me një të tillë?

5. Dashuri

Gjithmonë kthehemi te dashuria, apo jo? Kërkojmë për një femër me të cilën të ndajmë dashurinë. Dashuria është ajo çka e bënë martesën. Nëse ju nevojitet ndihmë financiare, qeveria ka programe për tju ndihmuar. Është e rëndësishme të jeni në situate të ngjashme në jetë që të mund të keni eksperience reciproke dhe pozitive martese. Duam të martohemi se jemi të dashuruar, jo se duket si një vendim përfundimtar.

About

Bukuri.com është një hapësirë ku na jepet mundësia të ndajmë këshilla mjaft të nevojshme për kurën e trupit dhe shpirtit tonë!

0 comments on “5 Gjërat që mashkulli shikon tek partnerja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *