Tag: bukuri

Trupi

Këshilla për këmbët

Urdhëri numër një është që të zgjidhni këpucë të buta, të rehatshme, lëkurë, dhe asnjëherë të ngushta. Preferoni të blini këpucë pas një…

Shendeti

Simptomat e Depresionit

Shumë prej nesh përjetojnë periudha trishtimi pas një humbjeje madhore. Shumica e marrin veten brenda disa ditësh apo javësh, pa pësuar një ndërprerje…