Fashion

30 Modele Fustanesh që do ju lënë pa Fjalë – part2

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-49

Le të vazhdojmë serinë me fustane. Në këtë pjese kemi zgjedhur dhe disa fustane të gjatë. Nëse jeni duke kërkuar  diçka me të shkurtër shikoni në pjesën e parë.

 

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-32

 

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-34

 

 

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-37

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-39

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-52

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-60

 

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-38

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-33

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-40

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-42

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-43

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-44

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-45

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-61

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-41

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-46

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-48

 

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-50

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-51

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-53

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-54

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-55

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-56

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-57

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-58

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-59

 

long-dress-short-beauty-fashion-girls-skirt-backless-bukuri-36

Please, contact us if you want to remove your photo from this article. Thank you!

 

Shikoni edhe 30 Modele Fustane te Shkurter qe do ju lene pa Fjale – Pjesa 1

20 comments on “30 Modele Fustanesh që do ju lënë pa Fjalë – part2

 1. beatiful

 2. shume te bukura te gjitha fustanet.

 3. amelia tola

  bukuri e bukur

 4. mergi Elina

  A ban porositje nga Gjermania me ba? Ju lutem lajmroni

 5. fustane super beautiful!

 6. YLL YLL YLL JU LUTEM ME LAJMERONI BEHENPOROSI NGA SHTEPIA KETO

 7. Shume te bukur te gjithe sidomos ato blu dhe fustanet e veshura nga modelja e sherri hill. Fustanr fantastike .

 8. klaudia

  fustane shum te bukura vecanerisht dy te fundit

 9. klaudia

  a mund te behen porosi nga shtepia apo jo

 10. uaaaaaaaaaaaaaaaaa sa me plq ai i ziu shum ibukur te gjith jan shum te bukur.

 11. te gjithe ishin shume te bukur me pel shum ai i ziu edua nje si ai

 12. antigona

  shum te bukur

 13. denisa

  very beatifull

 14. shum bukur

 15. Emiona

  Hepsine cok guzel

 16. Po ne vlore beni porosi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *