Beauty

Fito një Beauty Set për Festen e 8 Marsit – Konkurs

Bukuri.com ju jep mundësinë te fitoni një Beauty Set për festen e 8 Marsit. Kjo është një dhurate që ne do i bëjmë fitueses me rastin e festës së gruas. Gjithkush mund te marre pjese duke lexuar dhe respektuar rregullat e konkursit.

Ju komunikojmë se këto paketa mund dhe të porositen nga faqja jonë me një çmim promo për 8 Marsin.  Nga 36,00 € ne 29.00 € ku ju mund të zgjidhni ngjyrat dhe aksesorët që dëshironi. Mos e humbisni këtë ofertë. Na shkruani nga forma e kontaktit.

Si te aplikoni për Beauty Set

Hapi i Parë

1 – Ju duhet të bëni like Bukuri.com në Facebook!

Hapi i Dytë

2 – Ju duhet të bëni like këtë artikull! (nëse nuk e keni bërë kliko më poshtë).

Hapi i Final – Apliko tek kjo formë dhe komento më poshtë!

Konkursi do te mbyllet ditën e diel me 10 mars 2013, dhe pasi te verifikohen pjesëmarrësit, fituesi do te zgjidhet automatikisht nga sistemi.

Rregullorja e Konkursit:

  • Ju duhet te kryeni te gjitha hapat e kërkuara me sipër.
  • Ju duhet te jeni mbi 17 vjeçe.
  • Ju duhet te keni një adrese te sakte si rezidence.
  • Ju pranoni kushtet e përdorimit te faqes dhe konkursit.

About

Bukuri.com është një hapësirë ku na jepet mundësia të ndajmë këshilla mjaft të nevojshme për kurën e trupit dhe shpirtit tonë!

11 comments on “Fito një Beauty Set për Festen e 8 Marsit – Konkurs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *