Nail Art

Nail Art Tutorial hap pas hapi – Candy Cane

beauty-nails-art-candy-tutorial-bukuri-fantazi-femra-girls-01

Në këtë artikull do të shikojmë si të lyejmë thonjtë në një mënyre më të veçante. Për këtë teknik kemi nevoje për manikyr që nuk treten në ujë dhe që nuk bashkohen me njeri tjetrin.
Nëse ju nevojiten këto manikyr, ju mund ti porosisni në redaksinë tonë duke na kontaktuar nga forma e mësipërme. Çdo paket kushton 35,00 € dhe ju mund të zgjidhni ngjyrat qe dëshironi.

Hapi i Parë

beauty-nails-art-candy-tutorial-bukuri-fantazi-femra-girls-02

Ne një enë të mbushur me ujë fillojmë hedhim pika manikyr duke i alternuar ngjyrat.

 

beauty-nails-art-candy-tutorial-bukuri-fantazi-femra-girls-03

 

beauty-nails-art-candy-tutorial-bukuri-fantazi-femra-girls-04

Hapi i Dytë

beauty-nails-art-candy-tutorial-bukuri-fantazi-femra-girls-05

Më pas me anë të një spice apo kunje duhet të fillojmë kapjen nga qendra në rrezen e enës, kështu duke formuar një vije te drejte, dhe te njëjtën gjë dhe për anën tjetër.

beauty-nails-art-candy-tutorial-bukuri-fantazi-femra-girls-06

Hapi i Tretë

beauty-nails-art-candy-tutorial-bukuri-fantazi-femra-girls-07

Hapi tjetër konsiston ne bërjen e vizave ne te kundërt. Po me te njëjtën mënyrë si në fillim.

Hapi i Katert

beauty-nails-art-candy-tutorial-bukuri-fantazi-femra-girls-08

Pasi te kemi përfunduar, nga ngelet vetëm te vendosim gishtat brenda. Duhet te mundohemi ti vendosim në të njëjtën kohe. Kjo është një teknik qe lejon të lyejmë me shume se një gisht njëkohësisht.

beauty-nails-art-candy-tutorial-bukuri-fantazi-femra-girls-09
Me pas gishtat duhet ti mbajmë brenda ne ujë, dhe duhet te heqim ngjyrën qe gjendet ne sipërfaqe. Kështu qe modeli nuk na prishet.

beauty-nails-art-candy-tutorial-bukuri-fantazi-femra-girls-10

Rezultati Final

beauty-nails-art-candy-tutorial-bukuri-fantazi-femra-girls-00

Ky është rezultati final i arritur nga ky tutorial. Ju kujtojmë se këto ngjyra mund ti blini ne redaksinë tone. Na kontaktoni ne info @bukuri.com

1 comment on “Nail Art Tutorial hap pas hapi – Candy Cane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *