Category: Trupi

Trupi

5 rregulla të çmuara

Kur punoni të përkulur, bëni shpesh pushime. Qëndroni drejt në këmbë, vini duart në mes dhe tendosni lehtë trupin tuaj mbrapa 3-4 herë.…

Trupi

Veshi

Valët e zërit kapen së pari nga llapa e veshit të jashtëm, i cili mbledh ato dhe i drejton për në kanalin dëgjimor.…

Trupi

Syri

Syri i njeriut nganjehere krahasohet me nje kamera te gjalle mahnitese. Ai ka nje lente te perkryer qe mund te fokusoje imazhet qe…