Trupi

Dietë e shpejtë – Humbni 2/3 kilogram në 5 ditë

Dieta-Dukan1-dieta-shpejte-bie-pesha

Për të rënë nga pesha shpejt duhet të mbani dieta të shkurtra dhe ti respektoni ato. Kjo është një dietë e shpejtë dhe mund të humbisni deri në 3 kg vetëm në 5 ditë. Vini re sepse kjo është një dietë që nuk mund të mbahet për një kohë të gjatë dhe nëse keni probleme me shëndetin duhet të kontaktoni një dietolog.
Nëse doni të humbisni 8/9 kg shkarkoni dietën dy javore.

Dita e Parë

Mëngjesi: Lëng frute pa sheqer, 2/3 biskota integrale me mjaltë
Zemra ora 11: Një frut
Dreka: Një panine me proshutë (duhet hequr dhjami proshutës)
Zemra ora 17: Një frut
Darka: Një biftek në zgarë, sallatë jeshile me një lugë vaji ulliri

Dita e Dytë

Mëngjesi: Lëng frute pa sheqer, 2 fruta, kafe me pak sheqer
Zemra ora 11: Një frut
Dreka: Peshk ton, fruta deti te ziera, sallatë jeshile
Zemra ora 17: Një frut
Darka: Një pjatë makarona të gjata spaghetti me domate, sallatë jeshile me një lugë vaji ulliri

Dita e Tretë

Mëngjesi: Një kos me drithëra, kafe
Zemra ora 11: Një frut
Dreka: Salltë jeshile me rukola, djath te grirë dhe një panine
Zemra ora 17: Një frut
Darka: Peshk në furrë me perime

Dita e Katërt

Mëngjesi: Lëng frute pa sheqer, 2 biskota integrale me marmalatë, kafe
Zemra ora 11: Një frut
Dreka: Sallatë jeshile me një lug vaji ulliri
Zemra ora 17: Një frut
Darka: Një vezë të zier, një brusketë me domate dhe pak vaj, sallatë jeshile me një lug vaji

Dita e Pestë

Mëngjesi: Kafe pa sheqer, 2 biskota integrale me marmalatë
Zemra ora 11: Një frut
Dreka: Një trekëndësh pice
Zemra ora 17: Një frut
Darka: Mish pule në zgarë, sallatë jeshile me një lugë vaji ulliri

7 comments on “Dietë e shpejtë – Humbni 2/3 kilogram në 5 ditë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *