Trupi

Dieta Plank – E shpejte dhe Efikase – Humb 9 Kg ne 2 Jave

femra-dieta

Kjo është periudha më e mirë për të humbur kilet e tepërta. Në fakt pas një dimri të acarte, ëmbëlsirash gjatë festave ndonjë kile të tepërt dhe kemi shtuar. Me ardhjen e verës, plazhit është tepër shqetësuese shfaqja e trupit në rroba banjo. Kjo dieta që po ju propozojme, (njohur si Dieta Plank) zgjat dy javë dhe mund të humbni deri në 9 kilogram. Difekti i dietave është se kur përfondoni ju merrni përseri kg e humbura, por kjo dietë është e veçant dhe ka dhënë shumë rezultat tek personat që e kanë mbajtur.

fa1dr

Shkarko: Dieta Plank Falas

Vini re: Kjo dietë nuk mund të mbahet më shumë se dy javë!

34 comments on “Dieta Plank – E shpejte dhe Efikase – Humb 9 Kg ne 2 Jave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *