Trupi

7 Minuta për të mbajtur trupin në formë

Duhen vetëm 7 minuta ushtrime për të mbajtur trupin në formë. Me ardhjen e stinës së verës shumë prej nesh i drejtohen palestrës për të humbur ato kg e shtuara gjatë dimrit. Ky koncept nuk është dhe aq i gabuar pasi gjatë stinës së dimrit tentojmë të shtomë peshë, por ideale është ta mbajmë trupin në formë gjatë gjithë vitit. Pra duhen vetëm pak minuta për të patur një trup mese perfekt. Ja disa nga ushtrimet që mund të kryeni.

Print

dieta-fiskultur-ushtrime-fizike-b

Print

 

Print

Print Print dieta-fiskultur-ushtrime-fizike-h Print Print Print dieta-fiskultur-ushtrime-fizike-l

dieta-fiskultur-ushtrime-fizike-m

dieta-fiskultur-ushtrime-fizike-n

3 comments on “7 Minuta për të mbajtur trupin në formë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *