Nail Art

Hello Kitty Nail Design

hello-kitty-pretty-nails

Nail art is very trendy this summer! Here we have some decoration with a popular cartoon name Hell Kitty. This design is simply to made and are very special, feels you again a little girl.  Now let us have a look of the latest trends in this brand of nail art.

 

hello-kitty

hello-kitty-nail-painting

cute-hello-kitty

hello-kitty-nails

cute-hello-kitty-nails

hello-kitty-lovely-nails

pretty-hello-kitty-nails

hello-kitty-nail-art

About

Bukuri.com është një hapësirë ku na jepet mundësia të ndajmë këshilla mjaft të nevojshme për kurën e trupit dhe shpirtit tonë!

8 comments on “Hello Kitty Nail Design

 1. te gishti tregues e kam thoin te kthyer cfare duhet me bere rritet dhe thyhet

 2. jo por thonjet e mi jane shume te holle

  po ndonje trajtim di qe ti forcoj thonjet e mi

  sa me shpejt pergjigje\

 3. thonjte i kam te mire por nk me rriten fare cfare me rekomandoni??????

 4. Une i haj thonjte por tani i kam lan te me rriten
  a e dini ndonje menyre per te mos hanger thojt
  Sa me shpejt pergjigje/ ( )

 5. une i haj thojt me jane rritur shumepak Cfare te bej qe te mos i haj me thojt?!.

 6. anonim

  jeni shume te mire bukuria.com keni shume gjera qe mua vertet me duhen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *