Estetike

Për një rruajtje të lehtë dhe të butë të lëkurës tuaj

 

 

Brisku është një metodë e thjeshtë dhe e shpejtë për depilim, por do edhe ai kujdesin dhe mënyrën e saktë për një përfundim të mirë dhe një lëkurë jo të acaruar.

Kur ju rruheni në të kundërt të drejtimit të qimes, lëkura mbetet shumë e butë e e lëmuar por shkaktohen ngacmime tek lëkurat delikate. Në rast se lëkura juaj pezmatohet lehtë, rruajeni atë me lëvizje të lehta pasi keni përhapur një shtesë të mjaftueshme shkume. Në zonën e bikinit dhe tek këmbët bëni lëvizje në të kundërt të drejtimit të qimes. Përsëriteni, duke vënë shkumë, sigurisht nëse është e nevojshme.

©bukuri.com

15 comments on “Për një rruajtje të lehtë dhe të butë të lëkurës tuaj

Leave a Reply

Your email address will not be published.