Sex & Marëdhënie

7 Këshilla për të zgjatur raportin tuaj në infinit

Të qenit në një marrëdhënie afatgjatë është e mrekullueshme. Nuk ka më takime të para nervoze apo takime të sikletshme me prindërit. Por përfundimisht, kimikatet e trurit përgjegjëse për fazën e mrekullueshme të muajit të mjaltit zbehen, duke I kthyer gjërat në ho-hum!

1. Luani.

“Çfarë bënit për tu argëtuar kur ishit 10 vjeç?” “Ka shumë mundësi të jetë diçka argëtuese tani.” Futuni në një beteje me topa uji ose godisni një arkadë.

2. Bëni takime katër veta.

Jo, jo ato lloje festash klasike. Një takim I dyfishtë standard do ju rikujtonte dhe një here pse u dashuruat.
“Kur jeni me dike gjithë kohës, I merrni sit ë mirëqena cilësitë pozitive të atij personi”. “Kur e shikoni me të tjerë, mendoni, ‘Sa karizmatik që është.”

3. Zhdëpeni.

Çiftet që luajnë bashkë qëndrojnë bashkë. Studiuesit e Penn State raportojnë se aktivitetet konkurruese ushqejnë testosteronet, hormonet drejtuese të marrëdhënieve seksuale.

4. Bëhuni zëvendës kuzhinieri tij.

Kërkime kanë treguar se femrat janë më të lumtura (dhe, duke hamendësuar, janë më pak të fryra dhe më të freskëta) kur hanë vakte të ushqyeshme ne shtëpi më shumë sesa vakte dekadente jashtë. Jeni gati ti ngrohni gjërat?

5. Shkoni në stadium.

E zakonshme? Mbase. Por çiftet që shkojnë të shohin bejsboll bashkë kanë më shumë gjasa të mbeten çift më shumë se të tjerët që nuk shkojnë! Ngjarjet sportive ju lejojnë “të jeni bashkë në një ambient relaksues ku nuk mund të flisni, jo si kinematë”.

6. Angazhoni faktorin tuaj të frikës.

Në këndin e lojërave, harrojeni rrotën vëzhguese. Një studim ka zbuluar se një femër që zbret nga një tren rrëshqitës e cilëson një mashkull si më tërheqës sesa një femër që pret akoma në radhë. Një nxitje adrenaline mund të prodhoj reagime (duar të djersitura, rrahje të shpeshta zemre) të ngjashme me tërheqjet fillestare seksuale.

7. Gudulisni.

E qeshura dhe seksi lëshojnë një vale hormonesh me ndjesi të mire dhe reduktojnë hormone e stresit. Kombinojini të dyja dhe mund të jeni vetëm një hap larg O-së së madhe.
“Të qeshurat ju ndihmojnë të relaksoheni dhe të ulni mburojat”. Thjesht sigurohuni që dhe ai të jetë I përfshirë në planin e gudulisjes dhe ta dijë se dhe ju po qeshni me planin jo me atë.

1 comment on “7 Këshilla për të zgjatur raportin tuaj në infinit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *