Hair Styling

5 Ushqimet që ndalojnë rënine e flokut

Rënia e flokut është një fenomen mjaft i përhapur tek të dy gjinitë. Kjo për shumë faktor ndër të cilët mund të përmendim stresin, ndërrimin e stinëve si dhe një dietë e gabuar. Në këtë përmbledhje gjeni 5 ushqimet që ndalojnë rënien e flokut.

Fruta të thata

ndalo-reninen-e-flokut-maska-bukurie-beauty-e

Peshkë dhe ftuta deti

ndalo-reninen-e-flokut-maska-bukurie-beauty-c

Karrota

ndalo-reninen-e-flokut-maska-bukurie-beauty-b

Mashurka

ndalo-reninen-e-flokut-maska-bukurie-beauty-a

Vezë

ndalo-reninen-e-flokut-maska-bukurie-beauty-d

Për Flokë:

50 Modele Flokësh për çdo Okazion
Si të kujdesemi për flokun e lyer
Hair styling for brides

8 comments on “5 Ushqimet që ndalojnë rënine e flokut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *