Sex & Marëdhënie

5 Shënja që tregojnë se Ai Nuk ju Dashuron

5-Simple-Tips-to-Help-You-Move-Past-a-Failed-Relationship

Jeni në një lidhje dhe keni marrëdhënie seksuale, por pyesni nëse ai VËRTETË ju dashuron. Ekspertët e dashurisë dhe seksit thonë se ka pesë shenja për të treguar nëse ai SHTIRET në sektorin e dashurisë:

1. Nëse ju thotë ‘dua vetëm të rri me ty,” bëni kujdes. Pyetja që duhet t’ju vijë ndërmend është, ‘Epo, me kë tjetër? Kush tjetër do donte të ishte me të? Pse jam unë e vetmja?’ Çfarë do të thotë kjo?
2. Ai thotë, ‘Dua të lindësh fëmijën tim.’ Më beso, kjo shumë shpesh thuhet në pasion moment dhe në ato moment e nënkupton por nuk do të ndihet ashtu ditën tjetër.
3. NUK është dashur dhe ose nëse e puthni dhe ai ju puth por i shikoni sytë e tij të hapur që shikojnë vërdallë, kjo është një shenjë që duhet ta merrni në konsideratë.
4. Benë premtime DHE nuk i mban ato. Nëse ju premton gjithmonë, ‘Do dalësh’ ose ‘Do takosh familjen time’, por kjo nuk ndodh, ka një arsye pse nuk i mban premtimet.
5. Flet gjithmonë për te ardhmen, por e ardhmja nuk vjen kurrë. Bëhet fjalë për atë çka do ndodhi, çfarë ka përpara…por akoma merreni me atë që NUK ka ndodhur. Fjalia fundit: nëse jeni duke pritur që diçka të ndodhi mes jush dhe e vetmja gjë që po ndodh është se keni marrëdhënie shumë të mira seksuale, mund të shtiret në PJESËN E DASHURISË. Duhet ti kushtoni rëndësi këtyre gjërave që të mos ndiheni si e lënë jashtë jetës së tij dhe të mos jeni e aftë ta fusni në jetën tuaj në një mënyrë më të plotë.

Mendoni se këto shenja janë matje të vërteta përkushtimi? Cilat janë pikat tuaja kyçe?

0 comments on “5 Shënja që tregojnë se Ai Nuk ju Dashuron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *