Sex & Marëdhënie

3 Gabimet më të mëdha që bëjnë Femrat në Shtrat

gabime-krevat-femra-meshkuj-seks-keshilla-couple-in-bed1

Kush nuk do të donte ta zbukuronte dhe ta bënte me tërheqëse rutinën në dhomën e gjumit nganjëherë në të rrallë? Ju e dashuroni bashkëshortin tuaj dhe e merrni me mend se ai do të fillojë marrëdhenien seksuale, pra gjithçka është mirë, drejt? Jo kaq shpejt! A mendoni ndonjëherë se cili është roli JUAJ…çfarë ju mund të bëni ndërkohë për të ngrohur atmosferën? Zakonisht gratë bëjnë NORMALISHT TRE GABIME në dhomën e gjumit. Le ti zbulojme së bashku.

1. Rroba të rehatshme

Unë e di, zonja, që ju doni të jeni brenda atyre rrobave të mbrëmjes të rehatshme të grave, atyre pizhameve të rehatshme, që ju vishni. Por, me ndershmëri, për të zmbrapsur partnerin ose bashkëshortin në mënyrën më të shpejtë janë rrobat tuaja të rehatshme. Kështu, nëse doni ti bëni gjërat më tërheqëse në jetën tuaj në çift, zhvishni ato rroba të rehatshme dhe gjeni një këmishë nate shumë të pastër, sytjena provokuese seksualisht ose një këmishë nate të bukur, diçka me të cilën ju mund të jeni e hijshme, joshëse dhe në të cilën ju mund të jeni rehat që do të jetë një mënyrë PËR TË ZGJUAR interesin e bashkëshortit tuaj.

Lexoni gjithashtu 4 Gabimet e meshkujve ne Shtrat

2. Mosinteresim për të marrë drejtimin

Mos prisni që t’ju kërkohet të vallëzoni, që do të thotë që ju duhet të merrni drejtimin. Ju nuk duhet të prisni për bashkëshortin tuaj që t’ju kërkojë që të filloni marrëdhënien seksuale ose të bëni dashuri. Mos qëndroni të distancuar, hyni në shtrat, merrni drejtimin dhe bëjeni partnerin tuaj të shtrihet në krevat me ju. Ju të dy do të argëtoheni dhe do të zbaviteni.

3. Kritika

Duhet të shmanget me çdo kusht. Asgjë nuk do ta largojë dëshirën e partnerit për të bërë dashuri më shpejt se të shprehurit nga ana juaj duke i treguar atij çfarë ju nuk pëlqeni dhe çfarë nuk doni që të ndodhë. Nga ana tjetër, çfarë do të jetë një zgjim i plotë dhe kënaqësi për atë është ti thoni atij çfarë ai MUND të bëjë për t’ju kënaqur ju dhe çfarë do t’ju jepte ju kënaqësi nëse ai bën ndonjë veprim. Kështu, tregojini atij çfarë ju pëlqen, vishni ato rroba provokuese dhe, më me rëndësi nga të gjitha, merrni drejtimin dhe kështu ju mund të keni dëfrimin të cilin po kërkoni!

4 Gabimet e meshkujve ne Shtrat Pjesa 2

Bukuri.com 2012

0 comments on “3 Gabimet më të mëdha që bëjnë Femrat në Shtrat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *