Sex & Marëdhënie

4 Gabimet më të mëdha që bëjne Burrat në Shtrat

Young married couple in bed having sex

Seks? Ju jeni duke vepruar gabim. Të paktën kjo është ajo çfarë disa grave ju pëlqen shumë tu thonë bashkëshortëve të tyre. Madje edhe burrat më me shumë eksperiencë mund të bëjnë një ose dy gabime në dhomën e gjumit herë pas here dhe disa përfundojnë duke gabuar më shumë herë se skuadra e tyre e preferuar e futbollit.

Si fillim – Mosmarrja parasysh e sugjerimeve te bera nga gratë e tyre.

1."Pjesa më e madhe e grave ankohet se burrat nuk dëgjojnë sugjerimet dhe kjo pasqyrohet edhe në dhomën e gjumit". Ndoshta kjo e ka prejardhjen nga egoja e burrave që u thote atyre, ‘Unë e di atë tashmë’ ose ‘Unë e di atë më mirë sesa e di ajo’"

 

Lexoni gjithashtu: 4 Gabimet e Femrave ne Shtrat

 

2."Duke mos ngrohur motorin mirë para vendosjes së këmbës në pedalin e gazit". Me fjalë të tjera – puthja, puthja!

 

3. "Burrat mund të jenë dembelë ose të harrojnë se megjithëse ata mund të pëlqejnë aromat, shumica e grave nuk do që burrat e tyre të kenë ndonjë aromë të vecantë por të jenë të pastër dhe te larë".

 

4. "Përdorni zërin tuaj"

Kështu çfarë bëni ju nëse burri juaj do të gabojë gjithçka? Pra, mos harroni, po të jeni të drejtpërdejtë mund ta bëni atë të ndjehet i pavlerë – në shumë mënyra. Ju nuk mund ti thoni KURRË një burri se ai është duke bërë dashuri në mënyrë të gabuar". "Ju keni nevojë ti tregoni atij se si ju pëlqen dhe sa mirë është kur ai [plotësoni hapësirën bosh]. Jepini atij komente pozitive dhe ai do të mësojë shpejt çfarë ju pëlqen dhe nuk ju pëlqen.

Sa vlen burri juaj në shtrat? Dhe çfarë do të donit që ai të mos bënte?

Bukuri.com 2012

0 comments on “4 Gabimet më të mëdha që bëjne Burrat në Shtrat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *