Sex & Marëdhënie

Sex dhe shtatzani

Është e vërtetë se nuk mund të mbetem shtatzënë në qoftë se nuk kaloj në orgazëm?

pregnant-sex

Jo nuk është e vërtetë. Me orgazmën trupi ndihmon të shkojë sperma tek veza, kështu që sa herë që një grua kalon në orgazëm, mitra tkurret dhe transporton spermën nga vagina e femrës në mitër brenda tek gypi i mitrës.

Edhe pa kaluar në orgazëm është njësoj e lehtë për një femër që të mbetet shtatzënë. Sperma noton vetë.

 

Në qoftë se bëj seks në ujë, pengon kjo gjë që të mbetem shtatzënë?

 

Jo, aspak, njësoj është.

 

Mund që marëdhënia seksuale të dëmtojë foshnjën gjatë shtatzanisë?

 

Jo aspak, vetëm në qoftë se ekziston një gjëndje e veçantë për të cilën doktori ju ka rekomanduar ndalimin e seksit.

 

©bukuri.com

8 comments on “Sex dhe shtatzani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *