Make up

Make up – Makiazhe për të gjitha gustot

Buzë që shkëlqejnë, mollëza me efektin që u shkon, qerpikë të lyer bukur me rimel, ngjyrat dhe hijet që u japin një shprehje mjaft domethënëse syve, dhe një model apo krehje flokësh i bukur, vetulla që flasin, i japin gjallëri dhe ndryshojnë komplet bukurinë femërore.

makiazh-për-sytë

sy-bojëqielli

makiazh-i-bukur 

 

mollëza-të-kuqe 

lyerje-buzësh-lejla 

femer-e-bukur 

buzë-të-kuqe

makiazh-sysh 

makiazhe-sytë 

vajze-e-bukur 

 vajze-lule

bukuria-femerore 

sy-te-bukur 

bukuri-sysh 

makiazhe 

vajze-bukur 

bukuri-femerore 

bukuri-femerore 

beautiful-women-faces 

makiazh 

 women

8 comments on “Make up – Makiazhe për të gjitha gustot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *