Nail Art

Modele thonjsh per festat e Krishtlindjes dhe Vitit te Ri

Festat gjithmone na vënë në mendime sesi do ti lyejmë thonjtë tanë. Idetë janë të shumta. Ne po ju sugjerojme disa modele që janë të shumtë, por këtë radhë zgjodhëm disa prej tyre, që janë të përshtatshem për festat e fundvitit por edhe të përditshëm. Modele thonjsh per festat e Krishtlindjes dhe Vitit te Ri.

DSCN3089

DSCN4724

DSCN4719

DSCN6248

DSCN6227

DSCN6238

DSCN6418

DSCN6420

DSCN6421

DSCN6429

DSCN6431

DSCN6435

DSCN7338

DSCN7344

DSCN7340

DSCN7356

DSCN7361

DSCN2212

DSCN2208

3 comments on “Modele thonjsh per festat e Krishtlindjes dhe Vitit te Ri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *