Nail Art

Modele thonjsh – Nail art

Modele të ndryshëm thonjsh për te gjitha gustot.

n673371013_2140109_8620

n673371013_2140110_9110

n673371013_2140131_3900

n673371013_2140137_3721

n673371013_2140249_716

n673371013_2140250_1197

n673371013_2140141_5671

n673371013_2140140_5197

n673371013_2140139_4732

n673371013_2140138_4203

n673371013_2140133_5006

n673371013_2140134_5554

n673371013_2140251_1683

n673371013_2140253_2682

n673371013_2144450_3116

n673371013_2144286_6172

n673371013_2144284_4969

n673371013_2140252_2182

n673371013_2140132_4464

n673371013_2140130_3369

n673371013_2140111_9596

About

Bukuri.com është një hapësirë ku na jepet mundësia të ndajmë këshilla mjaft të nevojshme për kurën e trupit dhe shpirtit tonë!

1 comment on “Modele thonjsh – Nail art

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *