Estetike

Grimi i sigurtë dhe kujdesja e produkteve kozmetike

  cosmetics11907_narrowweb__300x450,0

Produktet e makiazhit nuk rrojnë përgjithmonë. Që të kenë rezultat dhe 100% të sigurta duhet t’i rinovosh shpesh dhe të kujdesesh ku i ruan,

në mënyrë që të mos prishen para kohe. Ne ju sugjerojme disa këshilla për to.

Mbaji produktet kozmetike të makiazhit larg nga dielli dhe nga vapa.

Temperaturat e larta mund të dëmtojnë përbërjen e tyre dhe t’i bëjnë të rrezikshme për lëkurën tënde.

brush_m

Mos i përdor furçat e tua as me motrën tënde, thjesht kjo për arsye higjenike (shumë sëmundje të lëkurës që ju mund të mos i dini përhapen nëpërmjet furçave dhe penelave, gjithashtu mund t’ju shkaktojne alergji).

Përveç kësaj ato mbledhin shumë shpejt baktere. Kujdesuni që t’i lani shpesh me ndonjë produkt të veçantë pastrues ose me alkol.

Rinovoi shpesh disa produkte kozmetike si rimeli dhe eyeliner dhe shamitë e lagura për pastrimin e makiazhit sepse skadojnë shpejt dhe rrojnë vetëm 6 muaj.

 

©Bukuri.com

0 comments on “Grimi i sigurtë dhe kujdesja e produkteve kozmetike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *