Nail Art

Disa Modele thonjsh për Shtatorin – Nail art

Modele thonjsh me majë, tekstura të shumëllojshme e dhe gurë të ndryshëm. Janë këto modelet që kemi zgjedhur për muajn shtator.

photos via Sanoshingo

3 comments on “Disa Modele thonjsh për Shtatorin – Nail art

  1. Adelina

    Ka pakes koh qe ja kam fillu me u marr me ket pun me vnu thoj rasisht e gjeta ket faqe me pelqyn dizajnet e juaja ju pershendes

  2. ninialbi

    shume bukur me pelqejne shume

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *