Estetike

Depilimi tek Meshkujt-Cfare duhet te kemi parasysh

Depilimi tek meshkujt është bërë mode në vitet e fundit. Janë të shpeshtë meshkujt që depilohen. Por disa femra e urrejne mashkullin e depiluar. Por jemi në një shoqeri që e bën bukurinë pikën e saj të fortë.

Shumë meshkuj përdorin dyllin për të patur një lekure të lemuar dhe pa qime, por siç e dime me kalimin e kohës kjo gjë bëhet zakon. Sa më shumë të depilohemi aq më shumë rritet dhe jemi të detyruar të ndërhyjmë për të patur lëkuren e butë ndaj prekjes.

Shumë nga meshkujt depilojnë sqetullat për tu ndjerë më të pastër dhe të parfumosur! Në fakt është e këshillueshme pasi mblidhen të gjithë bakteret dhe djersa.

Meshkuj kujdes pra! Nëse vendosni të depiloni gjoksin apo pjesen e barkut kujtohuni ta bëni shpesh, sidomos në ndonje takim romantik. Nuk ka gjë me të keqe se rritja, pasi mund të shkaktoj irritim dhe gerrvishje tek patnerja juaj.

2 comments on “Depilimi tek Meshkujt-Cfare duhet te kemi parasysh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *