Shendeti

Cigarja shkakton Akne tek femrat

Duhani-Femra-akne-pucra-vitamin

Pirja e duhanit mund te sjelli deme te rende deri tek vdekja por ka dhe nje impakt negativ tek estetika. Nje studio estetike ka publikuar ne nje reviste te famshme rezutatin e 1000 vullnetareve mes moshes 25 dhe 50 vjeçe te semure nga aknet.

Vullnetaret qe pinin rregullisht duhanin paten nje gjendje kritike tek 71,4% te infektimit te akneve dhe dermatologia Jo Linda Sinagra shton se nikotina eshte shkaku i kesaj gjendje.

Nese pini duhanin ky eshte nje motiv tjeter per ta lene sa me pare!

0 comments on “Cigarja shkakton Akne tek femrat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *