Author: Beauty

Bukuri.com është një hapësirë ku na jepet mundësia të ndajmë këshilla mjaft të nevojshme për kurën e trupit dhe shpirtit tonë!
Trupi

Këshilla për këmbët

Urdhëri numër një është që të zgjidhni këpucë të buta, të rehatshme, lëkurë, dhe asnjëherë të ngushta. Preferoni të blini këpucë pas një…

Nail Art

Hello Kitty Nail Design

Nail art is very trendy this summer! Here we have some decoration with a popular cartoon name Hell Kitty. This design is simply…