Category: Estetike

Estetike

Si mjekohen aknet?

Për të kontrolluar aknet, mbani lëkurën tuaj pastër.  Shmangiuni produkteve që bllokojnë poret tuaja.  Kërkoni produkte që shkruajnë “jo-komedogjenike’ në etiketë.  Lani lëkurën…

Estetike

Çfarë është celuliti?

Përmbledhje   Celuliti është një sëmundje e rëndomtë kozmetike. Përbëhet nga akumulimi i yndyrës nën lëkurë dhe krijon një pamje si gropëz. Ndonëse…

Estetike

Smoky eyes

  Ashtu si buzëkuqi i kuq, kështu edhe mjetet e syve smoky mbeten në çantën me mjetet kozmetike tuaja akoma edhe pas dimrit. Smoky eyes…