Category: Estetike

Estetike

Tregoni qerpikët tuaj

Qerpikët e bukur jane furça e fundit e makiazhit, e cila tregon jo vetëm bukurinë tuaj por në veçanti shprehjen tuaj. Qerpikët duhet…

Estetike

Kujdesje për fytyrën

Paraqitja e fytyrës tuaj, pasqyron, si shpirtin dhe shëndetin tuaj ashtu edhe ndjenjat tuaja. Sigurisht do të donit që të shkëlqejë, për këtë…

Estetike

Si të zgjedhim kremërat e syve

Për kremërat bazë preferohen formulat e pasuruara me vitamina C, A dhe grupin B. Këto vitamina, në fakt aksion antioksidues dhe ngacmojnë metabolizmin e…

Estetike

Forconi qerpikët tuaj

Flokët nuk janë të vetmit që kanë venojë për kujdesje. E keni menduar ndonjëherë sesa të lodhur dhe të munduar janë qerpikët tuaj…