Category: Beauty

Beauty

Buqetë nuseje

Që të përfundoni me rregullimin e paraqitjes suaj, nuk mbetet gjë tjetër veçse të zgjidhni një buqetë nuseje të përkryer. Ka shumë gjëra…

Beauty

Vajërat bimore

E kemi përmendur shumë herë se: vajërat bimore kanë treguar se mund të jenë të vlefshme për shqetësime dhe probleme të ndryshme shëndetësore.…

Beauty

Prezervativ me metër

Thoni gënjeshtra për madhësinë e ”burrërisë” tuaj? Së shpejti vjen një prezervativ i ri, i cili u jep fund gënjeshtrave tuaja, dhe bëhet ose…

Beauty

Prezervativë me … dhëmbë

Një tip i ri prezervativash, ”prezervativë me dhëmbë”, të cilët u japin shumë shpresë tek gratë të cilat do t’i shpëtojnë përdhunimit, qarkulloi…