Beauty

Prezervativ me metër

Thoni gënjeshtra për madhësinë e ”burrërisë” tuaj? Së shpejti vjen një prezervativ i ri, i cili u jep fund gënjeshtrave tuaja, dhe bëhet ose një ëndërr e keqe ose një mburrje për meshkujt.

Një firmë evropiane prodhoi prezervativin e parë, që anash ka një metër. Numërimi arrin deri në 25 cm dhe premton ”t’i tregojë gjërat ashtu siç janë”.

Dalin me shije të ndryshme dhe disponojnë dhe inch.

©bukuri.com

About

Bukuri.com është një hapësirë ku na jepet mundësia të ndajmë këshilla mjaft të nevojshme për kurën e trupit dhe shpirtit tonë!

0 comments on “Prezervativ me metër

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *