Tag: meshkujt

Beauty

Prezervativ me metër

Thoni gënjeshtra për madhësinë e ”burrërisë” tuaj? Së shpejti vjen një prezervativ i ri, i cili u jep fund gënjeshtrave tuaja, dhe bëhet ose…