Beauty

Vaj eterik portokalleje për thonjët tuaj dhe për një gjumë të mire

 

Nëse thonjët tuaj janë të fortë dhe lëkura përreth tyre është e thatë, kalojeni këtë problem duke i lagur duart dhe këmbët në një legen me ujë të ngrohtë në të cilin keni hedhur 3 pika vaj eterik  nga lëkurë portokalleje.

Në vazhdim që të bëni një gjumë të rehatshëm në darkë spërkatni jastëkun tuaj me dy pika vaj eterik portokalleje. Në mëngjes do të zgjoheni të shplodhur, të ripërtërirë dhe të fortë.

©bukuri.com

1 comment on “Vaj eterik portokalleje për thonjët tuaj dhe për një gjumë të mire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *