Make up

7 Produkte të zgjedhura për Make Up

editors-picks-fall-collections-L

Janë të shumta markat e produkteve të bukurisë në merkato. Nuk duhet të bazohemi gjithmon tek çmimi për të patur një ide të cilësisë. Interneti tani na ofron shumë mundësi për të lexuar përshtypjet e personave që i kanë përdorur më parë. Në këtë artikull kemi zgjedhur disa produkte për make up si dhe çmimet relative per çdo produkt.

DIOR 3 COULEURS GLOW LUMINOUS GRAPHIC EYE PALETTE IN NUDE GLOW, 48 dollar

 

editors-picks-fall-collections-05

 

TOM FORD CHEEK COLOR IN NARCISSIST, 55 dollar

slide-narcissist

 

TOO-FACED PERFECT EYES WATERPROOF & TEARPROOF EYELINER IN PERFECT MOSS, 18 dollar

editors-picks-fall-collections-06

LANCOME HYPNOSE STAR SHOW STOPPING VOLUME MASCARA, 28 dollar

editors-picks-fall-collections-02

 

MAC MINERALIZE SKINFINISH IN LIGHT YEAR, 29 dollar

editors-picks-fall-collections-07

GUERLAIN ROUGE G LIPSTICK IN GISELA, 48 dollar

 

editors-picks-fall-collections-01

MAYBELLINE NEW YORK COLOR SHOW NAIL LACQUER, 3.99 dollar

editors-picks-fall-collections-04

0 comments on “7 Produkte të zgjedhura për Make Up

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *