Fashion

30 Mënyra si të Kombinoni Pantallonat në çdo Okazion

168110998561618356_KWrDUUlT_f

Koha është freskuar dhe mendoj se ka ardhur periudha e pantallonave. Janë praktike dhe shume prej nesh janë të shqetesuara dhe e kthejnë dollapin permbys për të gjetur kombinimin e duhur, këpucet dhe çanten.  Ne po ju paraqesin mjaft prej mënyrave sesi ti kombinoni ato. Merrni ide dhe zgjidhni të preferuarat tuaja, gjithashtu mirëpresim dhe sugjerimet tuaja për kombinimin e tyre.

 

2.

173740498095580696_lWGRi0ub_f

 

3.

254031235202445665_F39l5yuC_f

 

4.

220254237996090083_ABwNHsfS_f

 

5.

282882420314819530_RWXKBqVh_f

 

6.

107312403591300198_VNLkesdN_f

 

7.

187251296977749714_5oqfLGJ1_f

 

8.

89157267593967234_yudxlmM8_f

 

9.

103442122661236255_aI1a7lJM_f

 

10.

7248049370130000_mFB1j3tB_f

 

11.

1337074859489586_NQ6vysCt_f

 

12.

173036810653526868_IAEXHaux_f

 

13.

176414510373109141_pDZQLRyl_f

 

 

14.

218917231857616588_EviGzveq_f

 

 

15.

141230138285238726_6nxZyFiA_f

 

 

16.

166703623678016862_2mPFOa0m_f

 

 

17.

118008452706801315_9RVHxIIC_f

 

 

18.

258253359852877271_Wy0f4rJb_f

 

 

19.

38632509274578046_EQ1wlAIF_f

 

 

20.

45880489924640943_9gf2PeEN_f

 

 

21.

56083957830404973_JlzFyzJc_f

 

22.

110901209544364122_Bq3EJjqz_f

 

 

23.

58828338853566286_lFWxFhCJ_f

 

 

24.

214765475949831908_BZ5hw1Jo_f

 

 

25.

245235142178860904_ZSSox1t4_f

 

 

26.

206954545347239217_xysI1Q7W_f

 

 

27.

226024475019455451_K67JjQwZ_f

 

28.

29695678763799132_KikbFf2t_f

 

29.

284008320221958574_a35Wt4XM_f

 

 

30.

128915608053898309_OsfDb1vM_f

 

Cili ishte kombinimi qe ju goditi më shumë? Na shkruani në hapësirën e komenteve. Ju mirëpresim!

1 comment on “30 Mënyra si të Kombinoni Pantallonat në çdo Okazion

Leave a Reply

Your email address will not be published.