Beauty

5 Produkte bukurie te zgjedhur per ju

Mirabella event_pages MA 3

Në këtë listë, kemi veçuar disa produkte mjaft te përdorur ëe kosmetiken e femrave. Krahas pershkrimit eshte publikuar dhe çmimi i produktit i cili është shprehur në Euro.

Krem Kundër Plakjes

bliss-yawki-cream-660

BLISS "THE YOUTH AS WE KNOW IT"

Krem kunder rrudhave, mban nje arom mjaft te kendshme dhe aplikohet ne mbremje. Çmimi 55 Euro.

 

Parfum Victoria’s Secret

 

453585_00x_f11_na_edp_060_v8.psd

VICTORIA’S SECRET ANGEL

Flagranca e re eshte prezantuar nga Adriana Lima. Çmimi: 35 Euro

 

Mascara

benefit-real-mascara-290

BENEFIT THEY’RE REAL! MASCARA – Çmimi 17 Euro

Krem Hidratues

slatkin-winter-candle-495

SLATKIN & CO. WINTER NIGHT SCENTED CANDLE – Çmimi: 15 Euro

Make up

sephora-660

SEPHORA MAKEUP STUDIO BLOCKBUSTER PALETTE – Çmimi 38 Euro

 

Nese ju pelqeu ky artikull, bashkohuni me ne ne Facebook: Bukuri.com ose Twitter: bukuricom

1 comment on “5 Produkte bukurie te zgjedhur per ju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *