Fashion

Fustane mbrëmjesh

Jeni të ftuara në një mbrëmje apo në ndonjë ditëlindje a festë dhe jeni duke menduar se çfarë fustani do të vishni dhe si do ta kombinoni?

Ne ju ofrojmë disa modele fustanesh të shkurtër me ngjyra dhe prerje të ndryshme.

Fustane Mbremjesh - Dreses

Fustane Mbremjesh - Dreses

Fustane Mbremjesh - Dreses

Fustane Mbremjesh - Dreses

Fustane Mbremjesh - Dreses

Fustane Mbremjesh - Dreses

1242677421_10

Fustane Mbremjesh - Dreses

1242677427_1

1242677438_11

1242677439_17

1242677472_16

1242677465_3

1242677442_5

1242677450_4

1242677463_12

1242677460_20

1242677469_6

Fustane Mbremjesh - Dreses

14 comments on “Fustane mbrëmjesh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *