Make up

Kur makiazhi takohet me fantazine

 

Kur-makiazhi-dhe-fantazia-takohen23

 

Kur makiazhi i tejkalon kufijtë e të zakonshmes atëherë kemi përfundime dhe vepra arti që të magjepsin dhe të bëjnë të udhëtosh në rrugët e bukurisë dhe fantazisë.

Kombinime dhe gërshetime make up me lule, fruta, flutura, thonj, kafshë dhe të tjera, të cilat do i shijoni me shikimet tuaja në fotot e mëposhtme.

 

Kur makiazhi dhe fantazia takohen

                           Strawberry Lips

Kur-makiazhi-dhe-fantazia-takohen
                         Passion Flower Eyes

 

Kur-makiazhi-dhe-fantazia-takohen2

                                  Fuschia Eyes

Kur-makiazhi-dhe-fantazia-takohen4

                                         Crab Lips

 

Kur-makiazhi-dhe-fantazia-takohen7

                          Cupcake Lips and Nails
Kur-makiazhi-dhe-fantazia-takohen8
                                           Fox Lips
Kur-makiazhi-dhe-fantazia-takohen9
                                 Alt-Leopard Eyes

 

Kur-makiazhi-dhe-fantazia-takohen11

                                 Chameleon Lips

 

Kur-makiazhi-dhe-fantazia-takohen13

                                      Spooky Lips

 

Kur-makiazhi-dhe-fantazia-takohen14

                   Mint Ice Cream Eyes and Nails

 

Kur-makiazhi-dhe-fantazia-takohen15

                                      Ladybug Eyes

 

Kur-makiazhi-dhe-fantazia-takohen18

                                    Butterfly Eyes

 

Kur-makiazhi-dhe-fantazia-takohen21

                     Provence Rose Eyes and Nails

 

Kur-makiazhi-dhe-fantazia-takohen19

                                   Dark Fairy Eyes

 

Kur-makiazhi-dhe-fantazia-takohen22

                                       Pikachu Lips

 

Kur-makiazhi-dhe-fantazia-takohen3

                                  Moth Eyes

 

Kur-makiazhi-dhe-fantazia-takohen6

                                         Pansy Lips

 

Kur-makiazhi-dhe-fantazia-takohen5

                                     Black Lace Eyes

 

Kur-makiazhi-dhe-fantazia-takohen12

                                       Bluebell Eyes

 

Kur-makiazhi-dhe-fantazia-takohen20

                            Spitting Rainbows Lips

 

Kur-makiazhi-dhe-fantazia-takohen16

                               Leopard Eyes

Kur-makiazhi-dhe-fantazia-takohen17

                                            Lily Eyes

0 comments on “Kur makiazhi takohet me fantazine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *