Hair Styling

Modele të ndryshme flokësh për nuset – Hair styling for brides (Part 4)

36936337

Po afrohet dita e martesës tuaj dhe përveç shqetësimeve të ndryshme është dhe paraqitja juaj, fustani i nusërisë, makiazhi dhe modeli i flokëve tuaj. Për të lehtësuar shqetësimin tuaj ne ju ofrojme disa modele flokësh dhe frizura mjaft të bukura.
Zgjidhni modelin tuaj të preferuar, provojeni dhe nëse ju shkon dhe kombinohet bukur me fustanin tuaj, do të largohet prej jush ankthi se si do ti rregulllonit flokët tuaj dhe për ne kënaqësi që jemi sado pak të dobishëm për ju me idetë tona.

36567003

25678936

36567415

sp10

sp11

38081848

galia3-h600

 

sp6

sp8

38081853

36936338

36567011

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

sp4

4 comments on “Modele të ndryshme flokësh për nuset – Hair styling for brides (Part 4)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *